Εάν είστε ακριβώς ένας πρωτάρης ή καρυκευμένος παλαίμαχος όταν τα παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών, το επιτραπέζιο παιχνίδι blackjack είναι ένα από τα ευκολότερα και απλούστερα παιχνίδια που θα μπορούσατε να παίξετε μεταξύ των πολυάριθμων παιχνιδιών που θα μπορούσατε να επιλέξετε σε μια χαρτοπαικτική λέσχη. Ο κύριος στόχος ενός παιχνιδιού blackjack είναι στο outwit ο έμπορος ή ο έμπορος στην παύση σε 21 σημεία χωρίς μετάβαση πέρα από το. Για να συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι Blackjack, πρέπει μόνο να μάθετε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και έπειτα είστε όλοι θέτετε για να πάτε. Φυσικά, εάν θέλετε πραγματικά να εξετάσετε καλοί τον πίνακα, μερικές άκρες για το παιχνίδι blackjack δεν θα βλάψουν.

Τόσο πώς θα πάρετε 21 σε Blackjack; Συνήθως, οι κάρτες στο παιχνίδι έχουν τις τιμές σε τους. Ο αριθμός δύο μέχρι δέκα κάρτες έχει μια αξία προσώπου σε τους ενώ οι κάρτες προσώπου όπως το βασιλιά, τη βασίλισσα και το Jack έχουν μια αντίστοιχη αξία 10. Η κάρτα άσσων είναι μια ιδιαίτερη κάρτα στο blackjack. Μπορεί να έχει την αξία Α1 ή 11 σημείου. Δεδομένου ότι blackjack στους παίκτες δίνονται δύο κάρτες στην έναρξη του παιχνιδιού, εάν ένας παίκτης έχει έναν άσσο ή μια κάρτα προσώπου ή ακόμα και μια κάρτα που έχει μια αξία δέκα, κατόπιν θα έχετε 21 - εφ' όσον δεν έχει ο έμπορος το ίδιο πράγμα. Αυτή η αρίθμηση δύο-καρτών καλείται blackjack, ως εκ τούτου το όνομα του παιχνιδιού.

Οι κανόνες που εφαρμόζονται στο blackjack είναι βασικά οι ίδιοι σε όλες τις χαρτοπαικτικές λέσχες: μετά από να πάρετε πρώτες δύο κάρτες σας, θα έχετε τις διαφορετικές επιλογές εάν να χτυπήσετε, να σταθείτε, να διπλασιαστείτε κάτω, να χωρίσετε ή ακόμα και να παραδώσετε. Σε αυτές τις επιλογές τα τεχνάσματα και οι άκρες για το παιχνίδι blackjack κατά τρόπο επιτυχή. Το χτύπημα σημαίνει να πάρει μια άλλη κάρτα, να βασίσει τα μέσα να προστατευθεί τι που έχετε, ένα διπλάσιο κάτω από σημαίνει ότι θα ξαναδιπλώσετε τι έχετε πασσαλώσει σε αντάλλαγμα να πάρετε μια περισσότερη κάρτα.

Εάν οι πρώτες δύο κάρτες που πρέπει να πάρετε στην αρχή είναι οι ίδιες, μπορείτε να επιλέξετε εάν να τους χωρίσετε ή να χωρίσετε ή ακόμα και να τους παίξετε στις διαφορετικές περιπτώσεις. Όχι όλα τα ιδρύματα χαρτοπαικτικών λεσχών προσφέρουν την επιλογή να παραδώσουν, η οποία θα σημάνει ότι πίσω κάτω από το manus και θα αποκτήσει ακόμη και τη μισή από την πλάτη στοιχήματός σας. Προτού να παίξετε αρχικά blackjack σε μια χαρτοπαικτική λέσχη να είστε ανοικτοί σίγουρος ποιο πίνακα επιλέγετε να παίξετε - εδώ είναι ένας από οι κύριες άκρες για το παιχνίδι blackjack. Έτσι την επόμενη φορά ότι επισκέπτεστε μια χαρτοπαικτική λέσχη, μπορείτε τώρα να προχωρήσετε στον πίνακα blackjack πιό με βεβαιότητα.

Close